Certificaten

TUV-certificaten verwijzen naar certificaten die zijn uitgegeven door TÜV, wat staat voor "Technischer Überwachungsverein" in het Duits, wat zich vertaalt naar "Technisch Toezichtsvereniging". TÜV is een bekende en gerespecteerde organisatie voor inspectie en certificering, oorspronkelijk opgericht in Duitsland. Ze bieden certificeringsdiensten op verschillende gebieden, waaronder techniek, veiligheid, kwaliteit en milieu. TUV-certificaten worden vaak toegekend aan producten, systemen of organisaties die moeten voldoen aan specifieke normen en richtlijnen. Deze certificaten kunnen worden gebruikt als bewijs dat een product of systeem aan bepaalde kwaliteits- of veiligheidsnormen voldoet. Het is belangrijk op te merken dat TUV-certificeringen kunnen variëren afhankelijk van het land en de industrie, dus het is raadzaam om specifieke informatie en certificeringsvereisten te raadplegen die van toepassing zijn op onze composteerbare rietjes.

Rapport Studie CeCIM

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij Rietjes.be begrijpen we dat ieder klein detail van groot belang is. Of je nu eigenaar bent van een restaurant, café, evenementenorganisatie runt of gewoon een bewuste consument bent, onze biologisch afbreekbare rietjes bieden de ideale oplossing om jouw duurzaamheidsdoelen te verwezenlijken, zonder enige concessie te doen aan kwaliteit.

Ontdek met ons de toekomst van drinkgerei via onze assortiment aan biologisch afbreekbare en composteerbare rietjes. Samen bouwen we aan een wereld waarin het genot van een verfrissend drankje naadloos samengaat met onze verantwoordelijkheid jegens het behoud van onze geliefde planeet.

Shop nu

 

Wordt verdeler van onze composteerbare rietjes!

Wil jij verdeler worden van onze composteerbare rietjes? Als jij net zo overtuigd bent als wij van het belang van biologisch afbreekbare rietjes en wilt bijdragen aan een duurzamere wereld, dan bieden we je als verdeler niet alleen een hoogwaardig product, maar geef je ook daadwerkelijk een impuls aan milieubewustzijn.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Rietjes.be jouw bedrijf kan ondersteunen in het omarmen van een meer duurzame toekomst. Laten we samen toosten op een groenere wereld!